Hygiejnebevis / Hygiejnekursus

HYGIEJNEBEVIS / HYGIEJNEKURSUS

Skal du have dit nye hygiejnebevis eller skal du have opfrisket dit gamle.
Her er muligheden for dig, at gøre det helt enkelt og når du har tid

I Danmark er fødevaresikkerheden generelt meget høj og det skyldes kravene som er høje til virksomhedernes hygiejne samt omhyggeligheden personale der arbejder med tilberedning af mad.

Med vores online hygiejnekursus i fødevarehygiejne bliver du trænet i gode metoder til at håndtere fødevarer forsvarligt og til at styre dine rengøringsprogrammer bedst muligt.
Når kurset er gennemført og bestået, vil du få et certifikat, som du kan bringe med på din rejse ud i mad verdenen, vi anbefaler af få dine skills opdateret hvert 5 år, så du altid er med på nyeste viden inden for fødevaresikkerhed og hygiejne.

Vores hygiejne kursus er til dig, der arbejder med opvarmning af fødevarer, med tilberedning af sandwich, pizza eller kødretter om du bager brød eller tilbereder letfordærvelige fødevarer. Om du arbejder på tankstation, café, kiosk, burgerbar, pizzaria, tankstation, kantine, køkken eller restaurant vil du få en god viden om fødevarehygiejne i din dagligdag efter gennemførelse af dette kursus

KURSET ER ONLINE

Tilmeld dig og modtag login samme dag
Med vores online hygiejnekursus har du dit hygiejnebevis samme dag.

Gå kurset igennem når du vil og hvor du vil
Vores kursus er selvfølgelig online og du kan sidde hjemme på mobil, tablet eller
computer og gennemgå kurset på ca. 1 time.
Tempoet bestemmer du, og du tager kurset når det passer ind i din tid.

Onlinekurset er opbygget i 4 små afsnit med tekst, speak og video, som lærer dig om gode hygiejniske arbejdsgange med fødevarer. Efter hvert afsnit sluttes der af med 3 små spørgsmål og til sidst er der den afsluttende prøve,
som selvfølgelig også foregår over nettet.
Hvis du mod forventning ikke består prøven, så kan du altid gå tilbage og tage kurset igen og tage prøven endnu engang.

Når du har bestået den afsluttende prøve, får du til sendt hygiejnecertifikat, som du kan printe eller gemme.

 

I Kurset gennemgår vi følgende:

Mikrobiologi

Buffet
Forurening Personlig hygiejne
Mikroorganismer Rengøring
Nyttige mikroorganismer

Egenkontrol

Fordærvende mikroorganismer HACCP
Patogene mikroorganismer Dokumentation
Vækstbetingelser Revision
Næringskrav Branchekoder
Fødevarebårne sygdomme

Fødevareregionen

Hygiejneprincipper

Regler og love
Varemodtagelse Kontrolrapporten
Opbevaring af fødevarer
Holdbarhed