HACCP – Kursus 0% 123456789101112131415161718192021222324 HACCP Formålet med dette online HACCP kursus er at du får en grundlæggende viden omkring HACCP-systemet, så DU kan udvikle, implementerer og vedligeholde et effektivt HACCP system i din virksomhed. OBS! Når du indtaster din adgangsnøgle, kan der nogle gange komme et mellemrum med til slut i koden. Hvis ikke den virker første gang, så slet det sidste tegn og prøv igen. Virker koden ikke anden gang, så kontakt os Før vi går igang https://qesh.dk/wp-content/uploads/2023/06/QESH-Modul-1.mp4 1 / 20 Hvor mange principper er der i HACCP? 5 7 12 2 / 20 Er HACCP et ledelsessystem eller et system til identificering, kontrol og opfølgning på fødevare risici? Et ledelsessystem Et system til identificering, kontrol og opfølgning på fødevare risici 3 / 20 Hvis HACCP IKKE lykkedes kan det så skyldes? (flere svar) Opbakning fra ledelsen HACCP anses som en papirøvelse Der er afsat de nødvendige ressourcer HACCP-analysen har medført meget komplicerede procedurer Manglende opfølgning på HACCP-systemet 4 / 20 Hvornår er HACCP implementeret i dansk lovgivning? 2004 2006 2008 5 / 20 Skal alle afgange af affald/spild/restprodukter være aftegnet på et flowdiaggram? Ja Nej Før vi går igang https://qesh.dk/wp-content/uploads/2023/06/QESH-Modul-2.mp4 6 / 20 Styrer en PRP en enkelt risiko eller generelle risici i virksomheden? Generelle risici Enkelt risiko 7 / 20 Hvilken af nedenstående er ikke en PRP? Hygiejne regler Lovgivning og mærkning Måling af temperatur Varemodtagelse 8 / 20 En virksomhed har lavet deres procedure omkring sporbarhed som et CCP er det korrekt? Ja Nej 9 / 20 Skal PRP verificeres? Ja Nej 10 / 20 Hvor mange tekniske standarder er der under ISO 22000 til beskrivelse af forudsætningsprogrammer 3 – 6 – 9? 3 6 9 Før vi går igang https://qesh.dk/wp-content/uploads/2023/06/QESH-Modul-3.mp4 11 / 20 Hvor mange trin er der beskrevet i udarbejdelse af flow diagram: 4 – 5 – 6 trin 4 Trin 5 Trin 6 Trin 12 / 20 Nævn de 4 risici typer vi har gennemgået Fysisk Biologisk Hygiejne Lovgivning og mærkning Identificering Kemisk Restprodukter Varemodtagelse Allergener 13 / 20 Er det ok at bruge en ikke fødevaregodkendt smørremiddel, hvis der er risiko for at det kan komme i råvare/færdigvare? Ja Nej 14 / 20 Er der aktionskriterier på PRP? Ja Nej 15 / 20 Hvor ofte skal PRP overvåges? Dagligt Ugentligt Årligt Hvis det er relevant Før vi går igang https://qesh.dk/wp-content/uploads/2023/06/QESH-Modul-4.mp4 16 / 20 Hvilke kriterier skal der være på en OPRP? Målbare kritiske grænser Målbare eller observerbare aktionskriterier 17 / 20 Hvilke skal fremgå af HACCP planen PRP OPRP CCP 18 / 20 Hvor ofte skal CCP overvåges? Dagligt Alle batch Hyppighed fastlægges i HACCP planen 19 / 20 Hvis vurdering er som følger skal der så laves en OPRP / CCP eller PRP OPRP CCP PRP 20 / 20 Hvis vurdering er som følger skal der så laves en OPRP / CCP eller PRP OPRP CCP PRP Your score is 0%