Første GMP+ Registreret Konsulent i Danmark

Officielt som nyhed på GMP+ hjemmeside, at vi er den første GMP+ Registreret Konsulent i Danmark

Jeg er stolt og taknemmelige over at mit arbejde gennem flere år har båret frugt og at jeg nu kan kalde QESH Consult ApS for GMP+ Registreret konsulent, som det første firma i Danmark. – Frank QESH Consult ApS

Se indlægpå GMP+ hjemmeside

QESH Consult ApS bliver den første GMP+ Registreret Konsulent i Danmark

"Vores primære mål er at hjælpe virksomheden med at udvikle sig i en retning, hvor der er mere fokus på fodersikkerhed og -kvalitet." – Frank QESH Consult ApS

”Den første i Danmark”
Velkommen til QESH Consult ApS, den nyeste tilføjelse til vores liste over registrerede konsulenter og den første i Danmark. Vi er glade for, at uafhængige konsulenter efterhånden anerkender og overvejer at deltage i dette program. Vores mål er at tilpasse konsulenttjenesterne fra uafhængige konsulenter globalt for at sikre kvaliteten af service til virksomheder.

QESH Consult ApS
Med mere end 6 års erfaring med GMP+ FSA scheme har QESH Consult ApS hjulpet mange virksomheder i Danmark med at udvikle deres feed safety management-systemer. Deres ekspertise strækker sig over ISO og VLOG såvel som GMP+ FSA scheme.

"Vores styrke er, at vi kan kommunikere komplicerede standarder på en måde, der er forståelig for folk, der ikke er involveret i kvalitetssikring på daglig basis. Vores mål er at støtte små og mellemstore fodervirksomheder, der ikke har de nødvendige ressourcer til at opbygge kvalitetssystemer, men som er gode til at følge den beskrevne procedure, så de kan fokusere på deres daglige drift," siger Frank, ejer af QESH.

Hvad kan vi forvente af QESH?
Vi er forpligtet til at levere ærlig og troværdig rådgivning på en sådan måde, at vores kunder er i stand til at implementere og forstå ordningen. Vi vil forsøge at tilpasse vores konsulent tjenester til GMP+ International og holde vores kunder ajour med alle oplysninger til enhver tid.

Se indlægget på GMP+ hjemmeside

Vi glæder os til at hjælpe GMP+ virksomheder i Danmark og Skandinavien.